Over Sol Luna

Sol Luna is een unieke winkel op een bijzondere plek!

Sinds januari 2005 is Sol Luna gevestigd in het Gelderse Brummen; een prachtig dorp aan de IJssel, tussen Arnhem en Zutphen.

Vanaf de start verkopen wij al duurzame kleding en kadootjes (kort gezegd: ‘Duurzaam Goed’). Hoewel het woord ‘duurzaam’ in die tijd nog een volledig andere betekenis had dan nu. Het accent was toen dan ook meer gevestigd op ‘Fair Trade’. Echter de formule van de winkel was haar tijd blijkbaar flink vooruit want er is niets aan veranderd en inmiddels is ‘tweedehands’, ‘vintage’ en ‘duurzaam’ hipper dan ooit! 🙂

Je kunt dan denken aan kaarten, schriften en notitieboeken van Zintenz; allemaal klimaatneutraal gedrukt zonder water met gifvrije bio-inkt op papier gemaakt van bladeren en stengels uit oogstafval.

Of de geweldige producten van Shampoobars.nl, ecologische kruidenwierook, etherische olie, duurzame tassen gemaakt van gerecyclede PET-flessen of de super-eerlijke ‘from bean to bar’ chocolade van Original Beans, Theo&Philo en Mesjokke .

Daarnaast hebben wij een flinke collectie speelgoed, spelletjes en knutselpakketten van het Franse merk ‘Djeco‘ en verkopen we ook de geweldige corduroy knuffels van het Engelse merk ‘Jellycat‘.

Ook hebben we een grote collectie boeken; kado-boeken, zelfhulp-boeken, kleurboeken, kinderboeken en spirituele boeken. En niet te vergeten ruim 20 kaartenmolens met bijzondere wenskaarten in vele verschillende stijlen, soorten en maten voor elke gelegenheid!

En we maken de leukste, liefste en meest originele kadopakketjes (al zeggen we het zelf 😉 ) Met liefde samengesteld of ter plekke gemaakt. Kortom; Sol Luna is een bezoekje waard; je bent meer dan welkom in onze bijzonder kleurrijke winkel!